FCSB

Avancronica Steaua - Stromsgodset (LIVE, 20:30)

Steaua si Stromsgodset se intalnesc, miercuri seara de la ora 20:30, in mansa retur a turului 2 preliminar din Champions League, un meci care porneste de la 1-0 pentru campioana Romaniei.

In partida tur Steaua s-a impus prin golul spectaculos marcat de Gabriel Iancu, dar trebuie sa fie in continuare atenta cu o echipa norvegiana extrem de imprevizibila.

Altele ar fi fost datele problemei daca Robert Valceanu nu ar fi irosit o ocazie uriasa in finalul partidei de la Drammen cand, singur cu portarul, nu a reusit sa trimita in poarta.

Asa, la 1-0, calificarea inca nu este decisa, iar norvegienii au venit la Bucuresti cu gandul la o posibila prezenta in turul 3 preliminar.

“Chiar daca am pierdut primul meci, sunt increzatori in sansele noastre. Cand joci fotbal la un asemenea nivel sansele sunt egale si noi vom incerca sa repetam jocul din prima repriza a partidei tur, iar de aceasta data sa nu mai ratam”, a spus David Nielsen, antrenorul lui Stromsgodset.

De cealalta parte, Costel Galca si-a exprimat increderea in potentialul jucatorilor sai, afirmand ca Steaua trebuie sa-si dovedeasca superioritate si sa-si respecte blazonul in Europa.

"Stromsgodset ne-a dominat in prima repriza a meciului tur. Au avut un portar intr-o zi de exceptie, iar in repriza a doua nu am profitat de toate ocaziile avute. Astept multi spectatori pe Arena Nationala si astept de la echipa mea sa dominam jocul si sa castigam clar. Sa demonstram ca suntem Steaua si ca reprezentam ceva in Europa", a declarat Costel Galca la conferinta de presa.

"Noi incercam sa jucam bine, sa ne dominam adversarul si apoi sa vina si rezultatul. Am avut mai multe emotii cand conduceam nationala de juniori decat acum, pentru ca sunt increzator pentru ca am incredere in jucatorii mei si vad zi de zi la antrenament ce fac", a mai adaugat tehnicianul stelist.

Adi Popa revine in primul 11 la Steaua, dupa ce a absentat in meciul tur din cauza unei accidentari la umar, iar in atac cel mai probabil va fi folosit Alex Chipciu.

Echipa probabila a Stelei arata astfel:

Arlauskis – Rapa, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepelita, Sanmartean – Popa, Stanciu, Tanase – Chipciu.

Echipa probabila a celor de la Stromsgodset:

Kwarasey - Vilsvik, Storaek, Hoibraten, Hamoud - Francisco Junior, Abu, Fossum - Storflor, Ogunjimi, Kastrati.

Steaua nu a pierdut pana acum nicio partida contra formatiilor norvegiene in cupele europene si cel mai slab rezultat este un 1-1 cu Rosenborg in 2005.

Meciul de pe Arena Nationala va fi transmis de Pro TV cu incepere de la ora 20:30 si va fi live text pe Onlinesport.ro

Partida este arbitrata de Eitan Shmuelevitz din Israel, asistat la cele doua margini de Danny Krasikow si Nissan Davidy.



Avancronica Steaua - Stromsgodset (LIVE, 20:30)