FCSB

Avancronica Rio Ave-Steaua (LIVE, 22:05)

Steaua a ajuns in Portugalia cu gandul unei victorii care sa o aduca mai aproape de primavara europeana, in conditiile in care aceasta este prima dintre cele doua dificile deplasari din a doua faza a grupelor.

La Bucuresti echipa din Ghencea s-a impus in fata celor de la Rio Ave, cu 2-1, prin dubla lui Raul Rusescu, insa acum atacantul stelist este indisponbil dupa lovitura primita din partea lui Gabi Muresan (ASA Tg.Mures).

Pe lista indisponibililor se mai afla portarul Cojocaru si mijlocasul cu profil ofensiv Iancu, ceea ce inseamna ca din nou, la fel ca si la meciul cu Dinamo, antrenorul Costel Gilca va avea la dispozitie un singur atacant de meserie, Claudiu Keseru.

La forma aratata pana acum de Keseru (18 goluri in 22 de meciuri), Steaua nici nu ar avea nevoie de altcineva in avanposturi, trei dintre reusitele acestuia venind in partida cu Aalborg (6-0).

Singurul semn de intrebare pentru Gilca vizeaza flancul stang al apararii, acolo unde Iasmin Latovlevici revine dupa o accidentare, insa Lucian Filip s-a achitat bine de sarcini la derby-ul cu Dinamo si ar putea primi o noua sansa din partea antrenorului stelist.

[news-110497]

Echipe probabile

Rio Ave: Cassio - Nuno Lopes, Marcelo, Gouoano, Tiago Pinto - Wakaso, Tarantini - Ukra, Diego Lopes, Del Valle – Esmael

Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Sanmartean - Popa, Chipciu, Tanase – Keseru

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Polonia cu Marcin Borski la centru, arbitrul care a prelungit meciul dintre Steaua si Napoli din Europa League pana cand italienii au reusit egalarea la trei intr-un final de cosmar in Ghencea.



Avancronica Rio Ave-Steaua (LIVE, 22:05)