FCSB

Avancronica Dinamo Kiev-Steaua (LIVE, 20:00)

Steaua revine la Kiev cu amintirea acelui “du-te Dica, du-te” din grupele Ligii Campionilor, dar antrenorul Costel Gilca indeamna la realism si spune ca va fi dificil de repetat victoria cu 4-1.

“Va fi un meci dificil tinand cont de valoarea lotului lor. Punctul lor forte este mijlocul terenului, unde au calitate si agresivitate. Au o densitate buna acolo in centru si aduc mingea cu usurinta in careul advers. Fac presing sustinut cu fundasii laterali si sper sa putem profita de spatiile astfel create”, a declarat Gilca.

Tehnicianul Stelei se confrunta cu mai multe probleme de efectiv inaintea meciului cu Dinamo Kiev.

Cristi Tanase a inceput pregatirea normala cu lotul, dar nu va risca din primul minut. Adrian Popa are o entorsa si este putin probabil sa joace, iar Alexandru Bourceanu este asteptat sa revina abia spre finalul lunii octombrie. La acestea s-a adaugat si accidentarea lui Raul Rusescu, jucator accidentat la umar in partida de campionat cu Astra Giurgiu. Gilca nu va putea conta nici pe fundasul stanga Paul Parvulescu.

Sergei Rebrov, antrenorul lui Dinamo Kiev, are amintiri proaspete cu Steaua si nu a uitat infrangerea din 2006, acel 4-1 de poveste pentru noi in capitala Ucrainei.

“Steaua joaca un fotbal modern si imi amintesc ca am jucat contra lor in 2006, cand am pierdut la scor chiar la Kiev. I-am urmarit atent si stiu cum sa-i invinge. Conteaza mult ca vom avea si sprijinul fanilor”, a declarat fostul international ucrainean.

Meciul dintre Dinamo Kiev si Steaua se disputa pe stadionul olimpic din Kiev, cel care a gazduit finala EURO 2012.

Partida de la ora 20:00 va fi live text pe onlinesport.ro este transmisa in Romania de Digi Sport si Dolce Sport.

Robert Schorgenhofer din Austria va oficia la centru, ajutat la cele doua margini de Matthias Winsauer si Roland Brandner.

Echipe probabila a Stelei:

Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepelita, Breeveld - Chipciu, Stanciu, Sanmartean - Keseru.

 



Avancronica Dinamo Kiev-Steaua (LIVE, 20:00)