FCSB

Arthuro, acord verbal cu Steaua

Cotidianul spaniol El Dia de Cordoba a scris, joi, ca FC Steaua are un acord verbal cu atacantul brazilian Arthuro, imprumutat in acest sezon de Deportivo Alaves la Cordoba, negociindu-se cu gruparea spaniola condiitile rezilierii contractului jucatorului.
"Atacantul discuta cu clubul din Alaves rezilierea contractului, valabil pana in 2009 pentru a pleca la Steaua, cu care are o intelegere verbala. Presedintele clubului roman, Valeriu Argaseala, a confirmat contactele, dar si faptul ca nimic nu este inca semnat. Arthuro este cerut in mod expres de tehnicianul Marius Lacatus care il vrea cat mai curand la echipa. Acordul cu Alavaes depinde de negocierile pe care le duce managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, fost jucator la Deportivo", a scris sursa citata.

Arthuro Henrique Bernhardt, in varsta de 25 de ani, 1,89 m inaltime, a jucat pentru Criciuma Esporte Clube, Middlesbrough FC, Racing Santander, Sporting Gijon si Deportivo Alaves, ultima echipa imprumutandu-l in acest sezon la Cordoba.

Mediafax


Arthuro, acord verbal cu Steaua