FCSB

Armata la raport in Senat pe subiectul Steaua: “Cu bugetul alocat nu aprindeti nici luminile la stadion”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

La initiativa unui senator din Parlamentul Romaniei, ministrul Apararii Nationale, Gabriel-Beniamin Leș și Nicolae Ciucă, șeful Statului Major al Armatei, au dat explicatii, marti, despre brandul Steaua in cadrul Comisiei pentru apărare publică și siguranță națională.

Concluzia discutiilor incheiat putin dupa ora pranzului a fost ca reprezentantii Armatei trebuie sa vina rapid cu o solutie pentru mentinerea brandului.

“Comisia se teme ca brandul sa nu se devalorizeze peste cativa ani si sa-l vand MapN pe nimic, asa cum s-a intamplat in trecut cu fabrici si uzine”, a spus Iulian Dumitrescu, presedintele Comisiei mai sus amintite.

Ministrul Apararii Nationale a fost de acord, dupa ce a expusese bugetul proiectului de fotbal pentru urmatorii doi ani: “300.000 de euro”.

Un membru al Comisiei, la auzul acestei sume, a exclamat ca acesti bani nu ajung nici pentru aprinderea luminilor la stadion, anunta postul de televiziune Digi Sport.

In ceea ce priveste marca Steaua, senatorul Dumitrescu a ridicat o intrebare extrem de pertinenta: “Nu credeti ca, daca jucam cu Ciorogarla sau Crevedia, se devalorizeaza marca asta?”.

“Aveti dumneavoastra alta solutie?”, a fost raspunsul ministrului Les, acesta explicand ca CSA era obligata sa foloseasca brandul pentru a nu risca sa-l piarda in conformitate cu prevederile legii.

Reprezentantii Armatei au mai reiterat dorinta de a recupera prejudiciul de 37 de milioane de euro, bani pe care spun ca-i vor investi in fotbal.

In timpul discutiilor din interiorul Senatului Romaniei, in afara institutiei mai multi suporteri din Peluza Sud au afisat mai multe bannere de sustinere a initiativei CSA Steaua pentru reluarea activitatii fotbalistice din Liga a 4-a.



Armata la raport in Senat pe subiectul Steaua: “Cu bugetul alocat nu aprindeti nici luminile la stadion”