FCSB

Armata cheama Steaua in Ghencea

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a anuntat, vineri, ca a dat dispozitii ca gazonul din Ghencea sa fie refacut cat mai rapid pentru ca Steaua sa aiba toate conditiile necesare pentru a juca "acasa".
"Noi am preluat stadionul si ne-am apucat, militareste as spune, sa facem curatenie, gazonul va arata în curând foarte bine. Deci asteptam echipa de fotbal Steaua acolo unde este casa ei, pe Ghencea. Eu sunt convins ca se va plati datoria si Steaua va juca acolo, în casa ei. Vedeti ca toti conducatorii, dar si conducerea vorbesc despre acest lucru", a spus Gabriel Oprea.

Oprea avertizeaza insa ca revenirea Stelei in Ghencea este conditionata de plata datoriilor estimate la 1.3 milioane de lei.

"Sunt stelist si îmi doresc ca Steaua sa joace pe Ghencea, singurul loc unde poate juca conform traditiei. Trebuie însa ca echipa privata de fotbal, dincolo de faptul ca sunt stelist si ne dorim sa joace pe Steaua (n.r. - pe stadionul Ghencea), sa respecte legile contractuale si sa îsi plateasca datoriile. Si noi o asteptam pe Ghencea. Este singurul loc unde echipa Steaua poate face performanta cu adevarat. Si ne dorim acest lucru", a declarat Gabriel Oprea.

Onlinesport


Armata cheama Steaua in Ghencea