FCSB

Argaseala traduce nemultumirile lui Gilca: “E inteles gresit”

Valeriu Argaseala s-a simtit vizat de ultimele declaratii ale lui Costel Gilca si presedintele clubului Steaua a simtit nevoia sa aduca mai multe lamuriri.

Gilca a spus intr-o conferinta de presa ca la Steaua este nevoie de un om care sa iasa mai des si sa apere interesele clubul, altul de el, antrenorul, care trebuie sa se ocupe de lucrurile pur sportive.

Argaseala spune insa ca are cine sa faca acest lucru, adica el si presedintele de imagine Helmuth Duckadam, si ca Gilca are o problema in a se face inteles.

“Probabil are mai putina abilitate atunci cand transmite ceva si este inteles gresit. Am o relatie buna cu el si nu m-am simtit vizat de declaratiile lui”, a spus Argaseala la postul Sportro

De asemenea, Argaseala a mai declarat ca Gilca a fost inteles gresit si atunci cand a facut referire la transferurile pe care le-a solicitat si ca din lista sa un singur nume a fost adus la echipa.

“S-a inteles gresit. Gilca a fost foarte bucuros cand i-am spus ca-i vom lua pe Bourceanu, Rusescu si Papp. A spus ca nici prin cap nu-i trecea sa-i luam si era bucuros”, a adaugat Argaseala.



Argaseala traduce nemultumirile lui Gilca: “E inteles gresit”