FCSB

Argaseala mizeaza pe Pedriel si vede o lupta cu Dinamo pentru titlu

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, marti seara, la sportro, ca odata cu intrarea atacantului bolivian Ricardo Pedriel, "ros-albastrii" vor reusi sa marcheze si mai multe goluri.
"Ne luptam cu Dinamo pentru titlul de campioana.N-as putea spune ca avem un atac neproductiv, liderul Dinamo este sub noi. Normal ca ne-am dori sa marcam mai multe goluri. Evident ca ne-am dori un jucator care sa inscrie meci de meci, sa dea goluri multe. Sunt si probleme de adaptare. Cu Pedriel sper sa avem mai multe goluri, transferul sau va fi valid in aceasta saptamana, va putea fi folosit la urmatorul meci", a spus Argaseala.

Conducatorul stelist a vorbit despre situatia capitanului Mirel Radoi. "Nu este adevarat ca Radoi a facut eforturi disperate la Florenta pentru a-l vedea impresarii, deoarece nu este un jucator nou aparut in fotbalul european. Radoi nu are recidiva, are o miozita de efort. Radoi mi-a spus astazi ca nu este disperat sa plece de la Steaua. In doua-trei zile medicul va sti exact cat va lipsi. Speram sa fie apt pentru Lyon, va fi o dubla decisiva. Avem sperante mai mari ca anul trecut. Zapata as vrea sa dea primul gol in Liga Campionilor, din penalti. Glumesc", a spus el.

Presedintele stelist a mentionat ca in meciul cu CFR Cluj Chelsea nu a fost "cea adevarata".

Argaseala a precizat ca odata cu inaugurarea muzeului de trofee, care va avea loc in cel mult doua luni, se va putea face si un circuit al stadionului, ca la marile echipe europene.


Argaseala mizeaza pe Pedriel si vede o lupta cu Dinamo pentru titlu