FCSB

Argaseala: "Meciul contra Craiovei e mai important decat cel cu Bayern"

Presedintele Stelei considera ca meciul cu Universitatea Craiova este unul de importanta maxima pentru echipa vicecampioana, tinand cont de criza de rezultate din ultimul timp.
"Meciul cu Universitatea e la 48 de ore dupa meciul nationalei. E greu ca jucatorii sa se recupereze in acest timp. Staff-ul medical va face tot posibilul sa-i aduca la un nivel optim, dar va fi foarte greu. Jucam in cinci zile 3, trei meciuri. Meciul contra Craiovei e mai important decat cel cu Bayern, pentru ca, fara a folosi un cliseu, partida urmatoare e cea mai importanta. Nu am mai castigat de mult timp si presiunea e mare. Meciurile pe care le avem trebuie neaparat sa le castigam. Nu mai e loc nici de egal, pentru ca rivalele noastre iau puncte, in timp ce noi tot pierdem", a spus Valeriu Argaseala la gsptv.

Valeriu Argaseala a mai precizat ca acest an este incheiat pentru George Ogararu, dupa ce fundasul Stelei s-a accidentat in intalnirea cu Georgia.

"Ogararu va lipsi peste o saptamana, nu va juca nici cu Urziceniul. Asta dupa primele estimari, dar se poate sa revina, in fuctie de rezultatele pe care le inregistreaza medicul", a explicat oficialul "ros-albastrilor".

Onlinesport


Argaseala: "Meciul contra Craiovei e mai important decat cel cu Bayern"