FCSB

Antrenorul Viktoriei Plzen, multumit cu egalul de la Bucuresti: "Sansele raman egale"

Sursă foto: twitter.com/fcviktoriaplzen

Antrenorul echipei Viktoria Plzen, Pavel Vrba, a vorbit la conferinta de presa despre meciul cu Steaua incheiat la egalitate, scor 2-2, marti seara, pe Arena Nationala, in mansa tur a turului 3 preliminar din Champions League.

“Voi spune mai multe dupa meciul retur, asa mi se pare corect”, a fost scurta reactie a tehnicianului ceh.

Intrebat daca la retur va profita si mai mult de erorile comise de fundasii stelisti, Vrba a spus ca “Steaua este o echipa foarte puternica si urmeaza un meci foarte greu”.

“Sunt multumit desi la un moment puteam obtine si victoria. Este pacat ca Steaua a egalat si, daca eram putin mai atenti, puteam pleca cu o victorie de aici. Este un rezultat multumitor”, a mai spus Vrba.

In perspectiva returului din Cehia, Vrba a spus ca nu are temeri si asteapta mansa secunda, chiar daca Viktoria Plzen a fost invinsa de fiecare data de echipele romanesti pe teren propriu, Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu, ultima chiar in sezonul precedent, scor 2-1, dupa un egal la Bucuresti.

“Nu voi juca returul la 0-0. Am mai incercat o data si am pierdut cu 4-1, asa ca vom juca returul la victorie”, a mai spus tehnicianul Viktoriei Plzen.

Despre accidentarea lui Budescu

“Este un jucator foarte bun si mi-as dori sa-l intalnim si la Plzen. Ii doresc sa se faca bine”, a spus Vrba cu sportivitate, care admite cu zambetul pe buze ca a tremurat serios la ocaziile ratate de Gnohere in minutele de final.

Steaua si Viktoria Plzen au terminat la egalitate, scor 2-2, prima confruntare din dubla care asigura calificarea in playoff-ul Champions League. Returul se joaca peste o saptamana la Plzen.



Antrenorul Viktoriei Plzen, multumit cu egalul de la Bucuresti: "Sansele raman egale"