FCSB

Antrenorul CSA Steaua: un pensionar flancat de un general

Sursă foto: csa steaua

CSA Steaua, clubul Steaua al Armatei, a prezentat oficial antrenorul iar fotografia oficiala spune totul despre mana de fier care va conduce acest club.

Un batranel uitat si retras la distanta respectuasa in stanga imaginii este noul atrenorul al Stelei, Ion Ion. In centru apare omnipotentul presedinte in uniforma, Cristian Petrea, iar in dreapta imaginii este Marius Lacatus.

Ar putea sa Ion Ion sa se planga vreodata „patronului” ca ii face echipa, asa cum este moda in Liga 1? Nu e nevoie de raspuns, imaginea ofera raspunsul.

„Este o bucurie imensă pentru mine să fiu ales antrenor. Este un proiect extraordinar și îmi pare bine că sunt aici de la începutul său. Sunt pregătit pentru munca aceasta, am mai antrenat la nivelul acesta și știu ce mă așteaptă. Sunt convins că vom reuși, așa cum își dorește toată lumea. Steaua este un brand mare, atrage jucători chiar și la nivelul acesta (liga IV), care își doresc să facă parte din acest proiect. Nu este un drum ușor, dar am oameni serioși care și-au arătat mereu deschiderea de a mã susține”, a declarat Ion Ion la conferinta de presa de miercuri, citat de site-ul oficial al CSA Steaua.

Directorul tehnic al echipei, Marius Lacatus a dorit să întărească cele spuse de antevorbitorul sãu: „Nu a fost deloc ușor, ținând cont de responsabilitatea ce o impune brandul „Steaua”, să alegi un antrenor care să se implice 100% în acest proiect. La finalul discuțiilor purtate cu mai mulți antrenori, am ajuns la concluzia că domnul Ion ION este cel mai potrivit să preia această funcție, ținând cont și de faptul că practic, el este în club de doi ani…

Cred că este cea mai bună variantă pe care am propus-o clubului și mă bucur că și ei au agreat-o. Este o reponsabilitate mare ținând cont de numele echipei și de tot ce reprezintă STEAUA pe plan intern și internațional, responsabilitate pe care ne-o asumăm.”

CSA Steaua vizeaza pentru a aduce la echipa atât jucători tineri, sub 20 de ani, de perspectivă, dar și mai experimentați, de 20 – 25 de ani, ce sunt monitorizați de colectivul tehnic al secției de fotbal a clubului.



Antrenorul CSA Steaua: un pensionar flancat de un general