FCSB

Anghelov: "Nu sunt satisfacut la Steaua! Nimeni nu vorbeste cu mine!"

Pus pe lista neagra de Gigi Becali, Stanislav Anghelov are motive de nemultumire in Ghencea. Jucatorul adus de Piturca de la Energie Cottbus se plange ca este bulversat la Steaua si ca Marius Lacatus nu ii ofera posibilitatea de a evolua mai mult.
"Cu siguranta nu sunt satisfacut cu situatia mea la Steaua, insa in nici un caz nu imi pare rau ca m-am transferat aici. In viata trebuie sa inveti din lucrurile bune si din cele rele. Schimbarea antrenorilor a fost cel mai rau lucru care s-a intamplat la Steaua. Dar totul are un inceput si un sfarsit", spune Anghelov.

Principalul motiv de nemultumire al mijlocasului bulgar este lipsa continuitatii, Anghelov reprosandu-le celor de la Steaua ca nu ii ofera suficienta atentie.

"La Steaua se intampla ceva ciudat. Trei meciuri nu am jucat, iar apoi am fost titular. Nimeni nu vorbeste cu mine si nu mi se spune nimic. Incerc sa ma concentrez asupra muncii mele, sa ma antrenez la acelasi nivel mereu", a adaugat bulgarul.

Referitor la viitorul sau, Anghelov a afirmat ca isi propune sa ramana si din iarna, chiar daca cei de la Steaua au lasat sa se inteleaga ca se afla pe lista neagra.

"Nu vreau sa ma gandesc la planurile pe care conducerea le are cu mine. Eu nu voi pleca usor de la Steaua, vreau sa demonstrez ca merit sa joc. In acest moment nu pot sa-ti spun daca voi pleca in iarna. La cum merg lucrurile, nimic nu se stie. Eu imi doresc doar sa fiu sanatos", a comentat Anghelov.

Odata cu ultimele evenimente, Anghelov a pierdut si echipa nationala a Bulgariei. Jucatorul in varsta de 32 de ani se considera nedreptatit, sustinand ca merita o sansa din partea lui Matthaus.

"Nu ma asteptam sa nu mai fiu convocat la echipa nationala. Nici nu cred ca Matthaus a verificat modul in care am jucat la Steaua. Da, e adevarat, nu sunt un titular cert, dar nici o rezerva eterna. Steaua joaca din trei in trei zile, se fac multe schimbari deoarece sunt multi jucatori valorosi si nimeni nu poate spune ca este titular de baza", a conchis el.

Onlinesport


Anghelov: "Nu sunt satisfacut la Steaua! Nimeni nu vorbeste cu mine!"