FCSB

Anghel Iordanescu vrea sa preia Steaua din Liga 4!

Ramasa in Liga 4 dupa doua promovari consecutive ratate, CSA Steaua ar putea intra pe maini importante din aceasta vara.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvaluit joi dimineata intr-o emisiune televizata ca Anghel Iordanescu se numara printre oamenii interesati sa investeasca la echipa Steaua din Liga 4.

“O sa-i atrag pe suporteri, Europa League, Champions League. Aia din Liga a 4-a au inceput deja sa faca bisericute, vand deja actiunile. Unul dintre ei este Iordanescu. Deja au inceput sa faca jocuri pe acolo. Sa se asocieze cu Armata, nu stiu structura juridica, dar cam asa ceva. Stiu de Iordanescu si de niste generali. De Piturca nu stiu. El nu e fraier. Se duce doar daca sunt roade de luat”, a spus Becali la Pro x.

“Voi castiga palmaresul inapoi. Istoria e legea firii, ca si cum tragi aerul in piept. Cine e continuatorul ala are palmaresul”, a mai spus Becali.

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat ca palmaresul echipei Steaua Bucuresti din perioada 1947 si 2003 apartine celor de la CSA Steaua, echipa infiintata in urma cu trei ani si care evolueaza in Liga 4 bucuresteana.



Anghel Iordanescu vrea sa preia Steaua din Liga 4!