FCSB

Andrei Ionescu, transferat la Steaua

Steaua a reusit inca un transfer sambata seara. Echipa din Ghencea l-a inregimentrat pe Andrei Ionescu de la Universitatea Craiova, fotbalist intrat in dizgratia lui Nicolo Napoli in Banie.
Gigi Becali a discutat sambata cu Adrian Mititelu si a batut palma pentru mijlocasul in varsta de 20 de ani. Steaua va plati 500 de mii de euro pentru 50% din drepturile federative, urmand ca el sa fie tinut in coproprietate de ambele cluburi.

"Andrei Ionescu este noul jucator al Stelei. Baiatul si-a dorit foarte mult sa vina si sa joace aici, Mititelu a fost de acord si cu asta basta. E un jucator tehnic, se pliaza pe stilul nostru de joc. La Craiova nu mai putea sa joace pentru ca Mititelu s-a jurat ca nu mai prinde echipa", a anuntat Gigi Becali.

Adrian Mititelu a confirmat si el tranzactia. "Ce sa mai fac eu cu Andrei Ionescu?! M-am jurat ca nu il mai bag in echipa pe copiii mei. Eu nu ma asteptam ca Ionescu sa accepte Steaua, dar daca a facut-o? Peste 1 an putea pleca liber. E un tradator, ce sa mai vorbim...", a precizat Mititelu.

Fotbalistul dorit la un moment dat si de PSV Eindhoven va face vizita medica luni, urmand sa fie prezentat intr-o conferinta de presa.

Onlinesport


Andrei Ionescu, transferat la Steaua