FCSB

Alibec: “Si lui Budescu ii pare rau ca n-a venit la Steaua”

Denis Alibec s-a acomodat repede la Steaua si a impresionat in amicalele din Antalya cu trei goluri marcate.

Atacantul transferat de la Astra Giurgiu regreta ca nu-l are alaturi si pe Constantin Budescu, jucator care a fost aproape de Steaua, dar care pana la urma a ales sa ramana langa Marius Sumudica.

“Eram foarte bucuros cand am auzit ca Budescu va semna. Ii pare si lui rau ca n-a putut sa vina”, a spus Alibec intr-o conferinta de presa organizata de clubul Steaua in Antalya.

Obosit mental dupa cantonament

"Ma asteptam sa ma acomodez repede pentu ca am foarte multi prieteni aici, m-au primit bine. Sunt obosit mental, cantonamentul a fost lung, dar trebuie sa-mi fac traeba. Conteaza si meciurile amicale, dar suntem foarte incarcati psihic", a mai spus Alibec.

Bucuros de banderola

"Nu ma asteptam sa primesc banderola atat de repede, dar sunt bucuros ca am primit-o. Este o onoare pentru mine", a declarat atacantul stelist despre primirea banderolei de capitan.

Alibec a marcat un gol din lovitura libera in meciul cu Slovan Bratislava si alte doua goluri contra polonezilor de la Wisla Cracovia.

Steaua avea sa piarda la limita ambele meciuri, 1-2 cu Slovan si 3-4 cu Wisla dupa ce a condus cu 3-1 si a ratat un penalty intentionat.

"Am cazut de acord ca nu a fost penalty si am dat mingea afara", a lamurit Alibec respectivul moment.



Alibec: “Si lui Budescu ii pare rau ca n-a venit la Steaua”