FCSB

Alibec si Gnohere titulari la Medias? Reghecampf: “Poate nu joaca niciunul”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Steaua o intalneste pe Gaz Metan Medias, duminica seara, in deplasare intr-un meci din etapa a 25-a din Liga 1, si in eventualitatea unui succes ar da o mana de ajutor rivalei Dinamo.

“Noi vom incerca sa ne castigam meciul si alte echipe trebuie sa-si obtina pe teren calificarea in playoff. Cei de la Dinamo s-au grabit dupa victoriile cu Steaua. Am spus si atunci ca sezonul este inca lung. Nu critic pe nimeni de acolo, dar cred ca si pentru ei este o experienta”, a declarat Reghecampf intr-o conferinta de presa.

“Ma astept sa jucam din ce in ce mai bine. Au revenit jucatori care au fost accidentati, dar mai sunt anumite lucruri de pus la punct. Sunt foarte multe lucruri pozitive care pe mine ma bucura in acest moment. Vom vedea ce se va intampla la Medias. Alibec si Gnohere sunt doi jucatori pe care i-am dorit. S-ar putea ca cei de la Medias sa aiba o surpriza si niciunul dintre cei doi sa intoarca rezultatul”, a adaugat Reghecampf.

Tehnicianul stelist se asteapta la un meci de lupta in care cei de la Gaz Metan se vor apara aglomerat, de aici si ideea folosirii lui Alibec si Gnohere din primul minut.

“Vom intalni o echipa care se va apara si o fac foarte bine. Avem nevoie de jucatori de forta care sa se descurce. Cred ca ar fi o solutie buna sa jucam cu cei doi. Vom lua o decizie in zilele urmatoare si in functie de ce se va intampla la antrenamente. Nu ma deranjeaza ce spune patronul. Am avut o singura rugaminte sa nu mai dam echipa inainte de meci”, a mai spus Reghecampf.



Alibec si Gnohere titulari la Medias? Reghecampf: “Poate nu joaca niciunul”