FCSB

Reghecampf dat de gol. Becali i-a stricat surpriza de la Medias!

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Chiar daca a promis ca nu va mai spune echipa de start a Stelei inaintea vreunui meci, Gigi Becali nu s-a putut abtine si a anuntat ce pregateste antrenorul Laurentiu Reghecampf la antrenamente.

"Nu ştiu echipa cu Gaz Metan, ştiu atât, că o să joace cu...dar nu vă zic. Nu vă mai zic. Joacă, mă, cu doi atacanţi! În rest, echipa se ştie la noi", a spus Becali la postul sport.ro

In cele din urma, dandu-si probabil seama ca nu trebuia sa dezvaluie aceasta informatie de interior, Becali a incercat sa repare eroare.

"Aşa încearcă cu ei acum la antrenamente, nu ştiu dacă o să-i bage", a spus patronul Stelei cu referire la posibilitatea ca Reghecampf sa incerce un sistem de start cu Alibec si Gnohere printre titulari.

Becali a dezvaluit primul 11 al Stelei cu zile bune inaintea meciului de la Severin cu Universitatea Craiova spre nemultumirea publica a antrenorului Laurentiu Reghecampf.

"Pentru noi este un dezavantaj faptul că adversarul află echipa înainte de meci cu câteva zile. Sunt lucruri pe care ar trebui să le ţinem pentru noi. Eu i-am explicat asta patronului echipei, numai că eu nu-mi permit niciodată să-i spun dânsului să nu vorbească la televizor", spunea Reghecampf intr-o conferinta de presa.

Becali spune ca si-a cerut scuze intr-o discutie cu Reghecampf si a promis ca nu va mai dezvalui de acum inainte echipa Stelei inaintea meciurilor.



Reghecampf dat de gol. Becali i-a stricat surpriza de la Medias!