FCSB

Alibec scos din primul 11, De Amorim indepartat din vara

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Gigi Becali a anuntat, marti seara, intr-o interventie televizata ca Denis Alibec ar trebui scos din primul 11 si inlocuit cu Harlem Gnohere.

“Chiar daca eu sunt propietar, daca ma intrebati pe mine as incepe din primul minut cu Gnohere. E mai puternic decat Alibec. El a inteles ca a gresit. Nu ca pedeapsa sa fie tinut pe banca. Alibec are valoare, ca ma bate Dumnezeu, si mi-a castigat 3-4 meciuri si m-a adus pe primul loc”, a declarat Becali la Digi Sport.

“Mi-e jena mie de rusinea lui, pentru ca eu stiu ca e baiat de bun simt. A stat la mine acasa in bucatarie si i-am spus ca e constient ca Steaua e altceva. O sa-l pun eu pe traseul bun, o sa-l invat eu maine ca la Steaua nu e sa-i pupi mana lui Sumudica”, a adaugat Becali.

De Amorim out

“Eu vreau la Steaua o echipa de campioni care atunci cand are nevoie de un meci il castiga.Enache este antigol exact ca Tade. Noi am jucat cu CFR cu doi fundasi centrali, Boldrin si Pintilii, atat. Restul au facut figuratie pe teren. Pai De Amorim mai joaca el la Steaua? Eu vreau echipa de campioni”, a completat Becali.



Alibec scos din primul 11, De Amorim indepartat din vara