FCSB

Alibec reactioneaza dupa incidentul cu MM Stoica

Atacantul Denis Alibec a raspuns, marti, printr-un mesaj pe Facebook dupa diferendul pe care l-a avut cu directorul sportiv Mihai Stoica.

"Mi se întâmplă să fiu uneori nervos pe teren. Îmi pare rău dacă am avut vreo reacţie necontrolată, dar dacă se întâmplă asta e pentru că îmi doresc foarte multe. Îmi doresc să-mi iasă jocul, îmi doresc să ajut echipa, îmi doresc victorii şi rezultate bune, atât în cupele europene, cât şi în Liga 1 şi Cupa Romaniei. Vreau să câştig cât mai multe trofee cu Steaua şi să fac perfomanţă. De fiecare dată intru pe teren şi dau totul. Poate uneori îmi ies toate, alteori mai puţine, dar nu pot să vă asigur decât că eu fac tot ce pot pentru ca la sfârşitul jocului să pot spune: Am dat totul! Indiferent care a fost rezultatul jocului să ne aplaudăm reciproc privindu-ne în ochi", a scris Alibec pe pagina sa de Facebook.

"Joi e primul meci din grupele Europa League şi sper să veniţi cât mai mulţi la stadion. Avem nevoie de un stadion plin şi să luptăm alături de voi pentru victorie! Forza Steaua!", a mai notat Alibec.

Jucatorul a avut un schimb de replici cu Mihai Stoica, acesta din urma oferind luni seara un punct de vedere conciliant.

Cititi si: Alibec, disputa verbala cu MM Stoica la meciul cu Viitorul



Alibec reactioneaza dupa incidentul cu MM Stoica