FCSB

Alibec primeste o noua sansa din partea lui Dica

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Atacantul Denis Alibec a primit o noua sansa din partea antrenorului Nicolae Dica.

Alibec se antreneaza cu echipa si ar putea reintra pe teren in meciul de joi seara cu Sanatatea Cluj din saisprezecimile Cupei Romaniei.

“Este o relatie normala ca de la antrenor la jucator, o relatie normala pe care o am cu toti jucatorii. N-am nicio problema cu vreun jucator. Am cerut munca si disciplina cand am venit la echipa si imi doresc ca toti jucatorii sa indeplineasca cele doua cerinte”, a spus Dica intr-o conferinta de presa.

“Vom vedea ce se va intampla, daca va juca din primul minut sau daca va intra pe parcurs. Chiar daca este o echipa de Liga 3, ne dorim sa castigam meciul. E un trofeu pus in joc si dorim sa-l castigam”, a adaugat Dica.

Alibec a fost exclus din lotul FCSB dupa iesirea nervoasa pe care a avut-o in momentul schimbarii la partida cu FC Voluntari din etapa a 14-a.

Alibec nu a facut deplasarea in Israel pentru meciul cu Europa League si a fost de asemenea ignorat la partida de campionat cu ACS Poli Timisoara.

FCSB a marcat noua goluri in cele doua meciuri, cinci dintre acestea fiind opera lui Harlem Gnohere, concurentul pe post al lui Alibec.



Alibec primeste o noua sansa din partea lui Dica