FCSB

Alibec explica forma slaba din campionat

Atacantul Denis Alibec n-a marcat niciun gol pentru FCSB in primele 12 etape din noul sezon, in conditiile in care la finalul saptamanii viitoare se trage cortina peste turul de campionat.

“Ma bucur ca am castigat, am facut un meci bun si chiar nu cred ca ne-au pus probleme. Este o victorie meritata si atat. E prima oara cand il vad ratand pe Budi”, a spus Alibec dupa meci.

“Nu prea sunt in forma dupa cum vedeti. Nu stiu nici eu ce se intampla cu mine, dar nu am ce sa fac. O sa muncesc in continuare si sper sa-mi revin. Pur si simplu m-a schimbat. Am jucat slab si m-a schimbat. Normal ca sunt suparat ca nu mai marchez”, a adaugat Alibec.

Schimbare de pozitie?

“Unde sa ma puna, fundas? Asta e pozitia mea si aici trebuie sa joc. Cand o sa-mi revin o sa marchez. Probabil trebuie sa muncesc mai mult. In Europa sunt mai multe spatii si ma avantajeaza. Aici toate echipele se inchid cu noi si nu prea ai pe unde sa treci”, a mai spus Alibec.

Alibec a inceput ca titular meciul cu Dinamo, dar a fost schimbat la pauza cu Gnohere, mutare explicata de antrenorul Nicolae Dica.



Alibec explica forma slaba din campionat