FCSB

Alibec, disputa verbala cu MM Stoica la meciul cu Viitorul

FCSB a pierdut, sambata seara, primul meci al sezonului in campionat, 0-1 in deplasare cu Viitorul, dar dincolo de rezultat echipa lui Nicolae Dica a lasat o impresie foarte stearsa.

Unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren a fost atacantul Denis Alibec, iar meciul cu Viitorul este doar unul dintr-o serie mai lunga.

In realitate, atacantul stelist nu joaca nimic in mandatul lui Nicolae Dica, iar tehnicianul a spus-o in clar dupa meciul de la Ovidiu: “Sper sa-si revina la forma pe care o avea pana sa ajung eu la echipa”.

Sa fie insa vorba de mai mult de o eclipsa de forma din partea carismaticului Alibec?

Dupa ultimele informatii aparute despre un conflict verbal intre jucator si directorul sportiv Mihai Stoica se pare ca asa stau lucrurile.

Cei doi au avut un schimb aprins de replici la meciul cu Viitorul la o banala faza de joc, disputa confirmata de insusi patronul Gigi Becali.

Potrivit acestuia, Stoica i-ar fi strigat de pe margine lui Alibec sa joace o anumita faza cum credea el de cuvinta, iar replica atacantului nu s-a lasat prea mult asteptata: “Lasa-ma! Ce, stii tu mai mult fotbal ca mine?”.

Becali a mai spus ca dupa meci Alibec si-ar fi cerut scuze si conflictul spontan ar fi fost stins, dandu-i dreptate jucatorului: “Asa e, Alibec stie mai mult fotbal, ca e jucator”.

In alta ordine de idei, acelasi Becali a acuzat forma slaba a lui Alibec la meciurile din campionat, sugerand ca acesta se concentreaza doar pe partidele din cupele europene.

Ramane de vazut care va fi evolutia lui Alibec in continuare la FCSB, iar prima ocazie sa-si ia revansa in primul rand fata de suporteri este joi seara contra cehilor de la Viktoria Plzen la debutul in grupele Europa League.



Alibec, disputa verbala cu MM Stoica la meciul cu Viitorul