FCSB

Alibec despre adversara din playoff: “Cu Dumnezeu inainte”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Atacantul Denis Alibec a fost din nou capitanul Stelei in returul cu Viktoria Plzen, a oferit o pasa de gol pentru reusita lui Florin Tanase de 3-1 si a inchis tabela cu un gol din lovitura de la 11 metri.

Alibec spune ca returul cu Plzen nu a fost la fel de usor precum o arata rezultatul final si nu are nicio asteptare in privinta viitorului adversar din playoff.

“Nu a fost chiar atat de usor. Ei au fost peste noi in primele zece minute ale partii secunde, dar ne-am mobilizat si am fost un grup unit. Am venit in Cehia cu gandul de a castiga. N-am avut nicio presiune si nu aveam ce face decat sa castigam”, a spus Alibec la Tvr.

“Vedem ce va fi in playoff. Cu Dumnezeu inainte. Am vazut rezultatul din Cipru, imi pare rau pentru ei. Asta este viata, trebuie sa mearga inainte si speram sa se califice in grupele Europa League”, a adaugat capitanul Stelei.

Steaua s-a impus cu 4-1 in deplasarea de la Plzen, dupa 2-2 pe teren propriu, prin golurile marcate de Balasa, Teixeira, Tanase si Alibec din penalty.



Alibec despre adversara din playoff: “Cu Dumnezeu inainte”