FCSB

Alibec, bagat in sedinta de Dica

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Nemultumit de iesirile pe care atacantul Denis Alibec le are pe teren in timpul meciurilor, antrenorul Nicolae Dica a spus ca va avea o discutie cu jucatorul sau.

“Voi discuta cu Denis. Este pacat pentru iesirile pe care le are in timpul meciului. Probabil este suparat ca nu-i iese jocul, greseste o pasa sau rateaza o ocazie. Speram sa reusim sa-l facem sa-si schimbe comportamentul si sa se transfere in Europa la o echipa mai puternica decat Steaua”, a spus Dica dupa meciul cu Viktoria Plzen (2-2).

Alibec a fost titular si a parasit terenul in debutul partii secunde lasandu-i locul lui Harlem Gnohere la fel ca in meciul de campionat cu ACS Poli Timisoara.

Cu exceptia unui cartonas galben pentru proteste si al unui sut in finalul primei reprize, Alibec nu s-a remarcat cu nimic lasand in urma lui foarte multa frustrare.

In alta ordine de idei, Dica s-a aratat multumit de randamentul unor jucatori precum Enache si Morais, fotbalisti care nu sunt folositi pe posturile lor clasice.

“Sunt multumit de randamentul lui Enache. A reusit si astazi pe faza ofensiva sa dea foarte multe centrari. Morais a jucat bine la Timisoara, a facut-o bine si astazi. Deocamdata acestia sunt jucatorii, dar trebuie sa mai aducem un fundas central. Am incercat de cand am venit eu la Steaua, dar n-avem nicio vina”, spune tehnicianul stelist.



Alibec, bagat in sedinta de Dica