FCSB

Alibec: "Arbitrul a facut meciul praf"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Denis Alibec a marcat pentru Steaua in meciul cu CFR Cluj, dar nu a prins pauza pe teren fiind eliminat pentru cumul de cartonase galbene. Atacantul a acuzat arbitrajul si spune ca deciziile luat au stricat meciul.

"Ma bucur ca am reusit sa marchez, dar sunt si trist ca am luat acel rosu. Nu meritam. La primul a dat un fault inexistent, nici macar nu l-am atins pe Larie. M-am intors cu spatele si mi-am pus mainile in cap. La al doilea galben am cazut cand l-am simtit pe Larie, dar m-am ridicat imediat si n-am cerut", a spus Alibec dupa meci.

"A facut praf meciul. La ei n-a fost penalty, la noi n-a dat al doilea penalty la De Amorim. La mine a fost penalty cu siguranta, nu am ochi la spate sa vad daca a fost offside. Speram sa castigam toate meciurile de acum incolo si sa castigam campionatul", a adaugat atacantul stelist.

Alibec a vorbit si despre atmosfera primului meci oficial la Steaua.

"M-am simtit foarte bine in teren si cu colegii, dar imi pare rau ca am lasat echipa in zece oameni. Nu conteaza unde joc, o fac oriunde ma pune mister si incerc sa-mi fac cat mai bine treaba", spune Alibec.

Pintilii

"Dupa numarul ocaziilor cred ca meritam sa castigam. Acum ca s-a terminat egal cred ca e echitabil", a declarat si capitanul Stelei dupa meciul din Gruia.



Alibec: "Arbitrul a facut meciul praf"