FCSB

Ajutor nesperat primit de Dica la derby-ul cu CFR

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

FCSB si CFR Cluj se infrunta, sambata de la 20:45, pe Arena Nationala, in derby-ul campionatului, un meci care poate limpezi in mare masura optiunile celor doua echipe in ceea ce priveste sansele la titlu.

CFR vine la Bucuresti cu doua puncte avans fata de FCSB si cu un succes echipa lui Dan Petrescu s-ar desprinde in fruntea clasamentului.

Pentru FCSB, echipa care n-a convins in primul meci oficial din 2018, cel castigat in deplasare cu Gaz Metan Medias, se anunta o partida de foc, mai ales ca Nicolae Dica nu poate conta pe atacantii Denis Alibec si Harlem Gnohere, ambii suspendati.

Cu toate acestea patronul Gigi Becali nu-si face griji in ceea ce priveste ofensiva, desi dupa meciul de la Medias l-a criticat aspru pe fundasul Ionut Larie.

Acesta va sari cel mai probabil din schema primului 11 impotriva fostei sale echipe, in locul lui Larie urmand a intra sarbul Bogdan Planic.

Refacut dupa accidentarea suferita in cantonamentul din Spania, Planic s-a antrenat miercuri alaturi de ceilalti colegi ai sai si este refacut suta la suta pentru a face fata intensitatii unui meci de o asemenea anvergura.



Ajutor nesperat primit de Dica la derby-ul cu CFR