FCSB

Adrian Petre, pregatit sa debuteze la FCSB: ”Nu este deloc un pas in spate”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

FCSB l-a transferat pe internationalul de tineret Adrian Petre in ultima zi de marcato si acesta spune ca este pregatit din toate punctele de vedere pentru a debuta la noua lui echipa.

”E un grup foarte valoros, foarte unit. Sunt foarte multumit de ceea ce am gasit aici, de conditii. Absolut totul e ca la carte. Astept cu nerabdare primul meci. Baietii m-au primit bine si sunt increzator pentru meciul de maine.

”Pregatit fizic sunt. N-am pierdut decat doua zile, cele cu transferul. Astept primul meci si sper sa debutez. De asta sunt aici, sa joc, sa o fac foarte bine. Conteaza mai putin daca voi fi titular, important e sa castigam, avem nevoie”, a spus Adrian Petre intr-o conferinta de presa.

”Nu ne axam foarte mult pe presiunea pe care o pune patronul nostru. Atmosfera e destul de buna. Baietii sunt increzatori ca putem castiga cu Chindia, apoi sa incep playoff-ul cu sanse egale cu celelalte echipe.

”Nu e un pas in spate. Am plecat de la o echipa medie din Danemarca si am ajuns la una dintre cele mai bune echipe din Romania, echipa care se bate la campionat. Am reusit sa ma maturizez fizic si psihic dupa cei doi ani si jumatate in Danemarca. Sunt mult mai pregatit si mai matur decat eram daca as fi venit aici direct de la UTA”, a mai declarat noul atacant al echipei FCSB.



Adrian Petre, pregatit sa debuteze la FCSB: ”Nu este deloc un pas in spate”