FCSB

Adrian Mititelu il sustine pe Gigi Becali in razboiul cu CSA: ”Are sanse mari sa recastige numele de FC Steaua”

Patronul echipei FC U Craiova 1948 recent promovata in Liga 2 considera ca zilele celor de la CSA Steaua in fotbalul romanesc sunt numarate si ca Gigi Becali va avea in cele din urma castig de cauza in disputa cu Armata.

”Becali are sanse mari sa isi recastige numele de FC Steaua. Sectia de fotbal a plecat de mult si nu mai are cum sa o ia din nou. Ei au anuntat in 2017 ca au infiintat sectia, deci este un club nou.

FCSB este fosta Steaua, fosta CCA, cu palmaresul. Cum poate spune un club de fotbal care nu exista ca vrea un palmares din fotbal? Actualul club din Liga 1 e de departe continuatorul Clubului Sportiv al Armatei, inscris in campionat in 1947, si nimeni nu poate contesta asta”, a declarat Adrian Mititelu la Radio Sport 1.

Mititelu mai spune ca cei de la CSA Steaua n-au nicio sansa de a rezista in fotbalul romanesc si ca, odata eventual ajunsi in Liga 2, acestia trebuie sa infiinteze o noua societate comerciala si sa o ia de la capat in Liga 4.

”Nu vad cum poate promova CSA in fotbalul profesionit. Cand ajung in Liga 2, daca infiinteaza o noua societate comerciala, trebuie sa o ia din nou din Liga 4. Ei spera ca FRF sa faca un abuz, dar daca Becali depune contestatie, castiga sigur si opreste abuzul. Trebuia sa faca asta din 2017”, a mai spus Mititelu.



Adrian Mititelu il sustine pe Gigi Becali in razboiul cu CSA: ”Are sanse mari sa recastige numele de FC Steaua”