FCSB

Adrian Ilie: "Nu puteam face mai mult la Steaua"

Fostul manager general din Ghencea, Adrian Ilie, sustine ca motivul despartirii sale de Steaua nu este un presupus scandal cu Gigi Becali sau cu Valeriu Argaseala, idee vehiculata la putin timp dupa ce si-a dat demisia.
„Eu am ramas prieten cu toti de acolo. Nu m-am certat cu nimeni asa cum s-a zvonit. A fost alegerea mea sa plec si acum vreau sa ma odihnesc. Nu este adevarat ca am cedat psihic. Daca asta era problema, plecam vreo doua – trei saptamani in concediu si reveneam cu forte proaspete. Eu mi-am dat demisia de la Steaua pentru ca nu puteam face mai mult. imi propusesem sa plec atunci cand nu as mai fi putut ajuta clubul asa cum trebuie", a spus Ilie pentru Adevarul.

Adrian Ilie ramane in continuare alaturi de stelisti, cu sufletul, si spune ca Steaua se poate califica pentru a treia oara consecutiv in grupele Ligii Campionilor. "Echipa are experienta necesara pentru a se califica. Depinde insa si de tragerea la sorti. Fiind cap de serie, are sanse mai multe, dar si asa sunt cateva echipe tari care trebuie evitate", crede Ilie.

In ceea ce priveste planurile de viitor, 'Cobra' exclude varianta unei functii la CFR Cluj, singurele variante fiind revenirea la functia de agent FIFA si o cariera in domeniul imobiliar.

"Este posibil sa-mi reiau cariera de impresar. Dar la fel de mult sunt atras si de afacerile pe care le am in domeniul imobiliarelor. Astea sunt singurele domenii in care ma voi implica. Am jucat la acest club, am petrecut apoi un an frumos ca manager in Ghencea, sunt stelist adevarat si nu pot sa fiu impotriva Stelei vreodata", a explicat 'Cobra'.

Onlinesport


Adrian Ilie: "Nu puteam face mai mult la Steaua"