FCSB

Adi Ilie: "Alex Piturca mai are multe de demonstrat pentru a ajunge la Steaua"

Fostul manager al Stelei, Adrian Ilie, este sceptic cand vine vorba despre transferul lui Alexandru Piturca in Ghencea. "Cobra" sustine ca atacantul de la Pandurii nu are inca valoare pentru a evolua la Steaua.
"Alex Piturca mai are multe de demonstrat. Este intr-o forma buna, dar nu trebuie sa ne uitam la o forma de trei meciuri. Trebuie sa ai continuitate si sa joci mai mult. Nu pot sa decid eu unde ii este locul, dar important e ca in acest moment este la Targu Jiu. Nu stiu cum o sa evolueze pana in iarna, poate mai marcheaza vreo zece goluri si poate face fata", sustine Adi Ilie.

 Referitor la numirea lui Dorinel Munteanu pe banca tehnica a echipei din Ghencea, Adrian Ilie a opinat ca aceasta este solutia potrivita. 

"Cu timpul, Dorinel Munteanu trebuie sa demonstreze, dar pentru moment este o alegere buna pentru Steaua. A jucat fotbal, a antrenat in Liga I, a avut si rezultate, asa ca sper sa faca treaba la Steaua si sa aiba rezultate foarte bune. Ii doresc succes lui Dorinel si sa obtina rezultate bune. Sper sa aduca Steaua pe drumul cel bun, iar in Liga sa faca puncte", a afirmat Ilie.
 
Onlinesport


Adi Ilie: "Alex Piturca mai are multe de demonstrat pentru a ajunge la Steaua"