FCSB

Acord intre Steaua si FRF pentru invoirea jucatorilor la actiunile selectionatei divizionare

Conducerea clubului Steaua reprezentata de presedintele Valeriu Argaseala a ajuns, miercuri la un acord prin care cele doua echipe sa nu-si afecteze reciproc actiunile din perioada urmatoare prin prisma celor opt stelisti convocati la selectionata divizionara.

"Discutiile au fost foarte serioase. Interesul este de partea clubului pentru a face o pregatire centralizata, dar in acelasi timp sa nu sufere echipa nationala. Am stabilit sa fie convocati toti jucatorii, cei opt, la lotul national, dar la meciurile pe care le disputam noi sa ni se puna la dispozitie un numar de jucatori astfel incat sa nu fie afectat nici meciul cu Bulgaria si nici amicalele noastre care sunt deja programate”, a declarat Argaseala, informeaza Mediafax.

“Asa ca discutiile pe care le-am avut timp de mai multe zile au reliefat faptul ca interesul national este mai presus de al oricarui club. Am gasit solutia pentru a putea sa jucam si noi si echipa nationala intr-o formula care sa avantajeze ambele parti", a mai spus presedintele stelist.

Valentin Cojocaru, Paul Papp, Srgian Luchin, Adrian Popa, Alexandru Bourceanu, Andrei Prepelita, Claudiu Keseru si Raul Rusescu sunt cei opt jucatori stelisti convocati la echipa divizionara a Romaniei.Acord intre Steaua si FRF pentru invoirea jucatorilor la actiunile selectionatei divizionare