FCSB

Aalborg - Steaua: gazon prost, tribune arhipline

Steaua are motive sa se teama de meciul pe care il joaca joi, de la ora 20:00, pe terenul lui Aalborg, in grupele Ligii Europa. O victorie ii poate califica pe romani in primavara europeana, insa punctele vor fi greu de obtinut.

Gazonul de la Aalborg este afectat de vremea rece si este foarte incarcat, umed. In unele locuri iarna lipseste in totalitate. Astfel, jocul tehnic al Stelei va avea de suferit.

Stafionul va fi plin la ora meciului, cele 10.000 de bilete fiind vandute in totalitate pe internet. Gazdele au oferit si fanilor Stelei 100 de bilete, toate vor fi onorate. Se vor afla pe stadion si alti fani romani dispersari, cei care au reusit sa cumpere tichete separat de cele oferite de organizatori.

Dupa o cursa de aproximativ trei ore, Campionii Romaniei au aterizat in Danemarca si au fost transferati la hotelul Best Western Scheelsminde, unde au mancat de pranz si s-au retras in camere, pentru a se odihni.

La ora locala 18:30 a fost programata conferinta de presa de la Stadionul Nordjyske, in timp ce antrenamentul oficial a avut loc de la ora 19:00.

Daca Steaua o bate pe Aalborg, se califica in primavara europeana. Meciul Aalborg - Steaua are loc joi, de la ora 20:00, live text pe site-ul onlinesport.ro.

Steaua se afla pe locul 2 in Grupa J a Ligii Europa. 



Aalborg - Steaua: gazon prost, tribune arhipline