FCSB

A uitat CSA Steaua de 7 mai? “Probabil n-au avut minute pe cartela”

Sursă foto: facebook.com/CSASTEAUA

Ilie Barbulescu, unul dintre eroii Stelei in finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla, moment unic pentru fotbalul romenesc, spune ca nimeni din cadrul CSA Steaua nu si-a amintit de fostele glorii.

“Probabil cei de la Minister sau de la CSA n-au minute pe cartele sau abonament. N-am nimic cu Duckadam, dar a vorbit cinstit si a spus lucrurilor pe nume, de cum s-au folosit cei de la Armata de noi”, a spus Barbulescu la Pro x.

“Proiectul din Liga a 4-a a inceput bine, s-au facut niste selectii, l-au adus pe Marius Lacatus. E nevoie de bani multi inclusiv daca se promoveaza. Liga 3 e altceva, Liga 2 altceva, nu mai vorbesc de Liga 1. E un proiect pe un timp mai indepartat”, a adaugat acesta.

Spera intr-o impacare

“Gigi a investit bani la Steaua, timp, dar nu stiu de ce s-a ajuns la problema pe care el trebuia sa o rezolve mai demult si sa ramana linistit cu Steaua. Poate pe parcurs se vor lasa dusmaniile si rautatile deoparte, si se va ajunge la Steaua pe care o stim toti, mai ales ca se face si stadionul din Ghencea”, mai crede Ilie Barbulescu.



A uitat CSA Steaua de 7 mai? “Probabil n-au avut minute pe cartela”