FCSB

Stelistii, socati de metodele lui Reghecampf: "N-am mai vazut asa ceva"

Fundasul Stelei, Paul Pârvulescu, a marturisit ca este surprins total de antrenamentele pe care Laurentiu Reghecampf le face în Austria, unde ros-albastrii se afla în cantonament.

Într-o conferinta de presa preluata de site-ul oficial al ros-albastrilor, Pârvulescu afirma ca nu este nemultumit de faptul ca e nevoit sa se trezeasca la sapte dimineata.

"Deocamdata nu am timp sa ma gândesc la echipa nationala, fiindca trebuie sa demonstrez la Steaua. Daca voi reusi acest lucru, probabil ca va veni si o convocare pentru mine"
Paul Pârvulescu

"Suntem abia la început. Mai avem înca o saptamâna din primul cantonament, dupa care vor veni alte doua. Partea buna este aceea ca lucram în fiecare zi diferit. Programul este unul foarte frumos, chiar daca avem trei antrenamente pe zi. Nu am mai facut niciodata astfel de antrenamente, n-am mai vazut asa ceva. Faptul ca si antrenorul se pregateste cu noi reprezinta un exemplu foarte bun. A fost un fotbalist foarte bun, care a jucat la echipa nationala si ne dorim cu totii sa ajungem la nivelul la care a fost dânsul. Ca antrenor, a demonstrat, la echipele la care a fost, ca este foarte bun si a facut rezultate neasteptate", a spus Pârvulescu.
 
Jucatorul sosit de la Gaz Metan Medias a comentat apoi ultimele zvonuri de pe piata transferurilor din Liga 1.
 
"Nu ma intereseaza transferurile facute de alte echipe, ci doar jucatorii care vin la Steaua. Îmi place mult Wesley, dar nu stiu ce va face. Este problema lui unde se transfera. În ceea ce-l priveste pe Chiriches, sunt sigur ca se va întâmpla ceea ce va dori Dumnezeu. El este un fotbalist foarte bun si va progresa indiferent daca pleaca sau ramâne la Steaua", a comentat stelistul.



Stelistii, socati de metodele lui Reghecampf: "N-am mai vazut asa ceva"