Liga 1

Gnohere salveaza remiza pentru Steaua cu Voluntari

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipele Steaua si FC Voluntari au remizat, scor 2-2 (1-1), duminica seara, pe Arena Nationala, intr-un meci din etapa a 23-a din Liga 1.

Incremenita de gradele sub punctul de inghet, apararea stelista a fost prinsa pe calcaie in minutul 3, cand Ivanovici a sprintat de langa Tamas si a trimis la coltul lung pentru 1-0 in favoarea ilfovenilor.

Steaua s-a chinuit sa desfaca aglomerata aparare a oaspetilor si prima semi ocazie a venit in minutul 19 la lovitura de cap trimisa de Moke peste poarta.

In cele din urma Steaua a egalat prin Boldrin in minutul 31 dupa o actiune in viteza cu urcarea lui Jakolis pe flancul drept. Boldrin a pus latul din sase metri si a reluat decisiv ajutandu-se involuntar si de bara.

Repriza a doua a fost una de asteptare pana in final, cand jocul a explodat in urma unui penalty discutabil acordat de de centralul Andrei Chivulete oaspetilor.

Steaua s-a chinuit sa gaseasca drumul spre poarta adversa, iar in minutul 82 a primit al doilea gol din lovitura de la 11 metri.

Un penalty acordat prea usor la un duel banal intre portar si atacantul advers. Nita a cules mingea si grabit sa degajeze cat mai repede i-a pus si o mana in gat lui Novac. Acesta a exagerat in mod voit si l-a impresionat pe Chivulete.

Cernat a transformat cu un sut sigur, insa avantajul Voluntariului a fost anulata dupa cinci minute. Acelasi arbitru a aratat punctul cu var la cealalta poarta pentru un hent comis si recunoscut dupa meci de Maftei la sutul lui Tanase.

Gnohere a transformat trecandu-si in cont primul gol la Steaua, dupa gazdele s-au aruncat in atac in cautarea victoriei.

Jakolis a ratat ultima ocazie cu o minge centrata si care a intalnit transversala. Prins cu spatele la poarta, Gnohere a incercat o reluare disperata cu calcaiul fara prea mult succes.



Gnohere salveaza remiza pentru Steaua cu Voluntari