Liga 1

Steaua remizeaza la Brasov dupa o decizie discutabila

Steaua sarbatoreste Halloween-ul pe stil vechi, ciupind un punct la Brasov, impotriva Coronei, scor 1-1, gratie penaltiului aacordat usor de arbitrul intalnirii cu douazeci de minute inainte de final. Lukasz Szukala a "reusit" al doilea autogol al sezonului, Steaua marcand dintr-un penalti discutabil.

Debutul partidei de la Brasov a fost unul incins, cu cate un sut frumos la fiecare dintre cele doua porti. In prima faza, Cristi Tanase l-a incercat pe Traian Marc cu un voleu din interiorul careului (4'), pentru ca Miranda sa raspunda, patru minute mai tarziu, printr-un sut putin peste bara transversala.

In minutul 16, Tatu l-a gasit demarcat pe Tanase in marginea careului advers, decarul stelist ciupind balonul pe langa Marc, milimetric insa si pe langa stalpul portii.

La urmatorul atac, dintr-o centrare care nu anunta nimic, polonezul Lukasz Szukala, fara adversar in spate, a reluat in plasa (1-0 pentru Corona). Este pentru a doua oara in acest sezon cand fundasul central al Stelei inscrie in proprie poarta, dupa episodul din Champions League cu Schalke 04.

Tatu putea aduce egalarea in minutul 29, cand a sters un balon trimis spectaculos cu calcaiul de Florin Gardos.

Reghe a schimbat sistemul de joc la pauza (3-4-3 a devenit 4-2-3-1), introducandu-i pe teren pe Adrian Cristea si Nicusor Stanciu.

In minutul 57, Florin Gardos a trimis cu capul razant cu bara portii lui Marc.

La doar o saptamana distanta de victoria inregistrata in compania lui FC Brasov, Steaua a fost prinsa din nou in fapt. Mihai Florin Marcu a dictat penalti la o cadere de calciu a lui Alexandru Chipciu, aflat in duel umar la umar cu Burlacu, Stanciu ocupandu-se de transformarea sa (1-1, min 70).

Horia Popa putea contribui la o victorie istorica a Coronei, pe contraatac, insa nu a mai avut suflu in prelungiri, cand a tras mult alaturi din 17-18 metri.

Corona: Marc - Martac, Asanovic, Tudose, Dalbea - Miranda, Vranjkovic, Neacsa (Popa 59'), Brata (R. Damian 90') - Sergiu Bus, Marius Burlacu (Arce 81')

Rezerve: Danalache, Damian, Oscar Arce, Vlad Munteanu, Horia Popa, Dias, Jose Aguirre

Steaua: Tatarusanu - Varela, Szukala (Ad. Cristea 46'), Gardos - Chipciu, Filip, Bourceanu (cpt), Parvulescu - Tatu, Kapetanos (Nikolic 67'), Tanase (Stanciu 46')
Rezerve: Nita, Prepelita, Latovlevici, Georgievski, Cristea, Stanciu, Nikolic

Arbitri: Mihai Florin Marcu, Mircea Orbulet si Marius Marchidanu

Cartonase galbene: Neacsa 50', Brata 61', Burlacu 69, Vranjkovic 69', Tudose 86', Marc 90+3'/ Al. Chipciu 48', Nikolic 68', Parvulescu 74'

Cartonase rosii: -



Steaua remizeaza la Brasov dupa o decizie discutabila