Liga 1

Steaua a facut antrenament cu public la Constanta

Steaua s-a impus cu 4-0 în meciul din deplasare de la Constanta, scorul la pauza fiind 3-0. Chipciu, Rusescu si Gardos au marcat în prima repriza, Rusescu reusind dubla în repriza a doua.

Steaua si-a facut meciul usor înca din start. În fata unui stadion aproape plin la Constanta, Viitorul lui Hagi n-a avut nicio sansa împotriva unei echipe dezlantuite a Stelei.

Trupa din Ghencea a deschis scorul înca din minutul 2. Bejan a lovit mingea prost în marginea propriului careu, balonul a sarit cu noroc la Chipciu, care, singur în fata portii, n-avea cum sa rateze. Trei minute mai târziu, Steaua s-a desprins pe tabela, dupa penalty-ul executat fara cusur de Raul Rusescu. Balasa l-a atacat din spate pe Tanase în careul constantenilor si arbitrul a indicat imediat punctul de la 11 metri.

Dupa o lunga perioada de dominare a ros-albastrilor, acestia au dus scorul la 3-0 înca din minutul 27 prin reusita spectaculoasa din foarfeca a lui Gardos. A fost o centrare a lui Bourceanu pentru Szukala, acesta a întors cu capul pâna la Gardos care a reluat decisiv pe spate.

Putea sa fie 4-0 înca din minutul 52, daca Bourceanu n-ar fi ratat singur cu Buzbuchi, sutul sau în diagonala ocolind poarta. Cu 20 de minute înainte de final Steaua a înscris a patra oara, desi spre final de meci n-a mai fortat. Rusescu a reusit dubla cu un gol din actiunea, sutând din întoarcere în plasa, dupa ce a fost servit excelent de Nikolic din stânga.



Steaua a facut antrenament cu public la Constanta