Sportul Studentesc

Tibor Selymes: "Avem nevoie de o victorie, iar apoi va fi greu sa ne mai opreasca cineva"

Antrenorul echipei Sportul Studentesc, Tibor Selymes, a declarat, duminica, dupa înfrângerea, scor 3-5, în fata formatiei Dinamo, ca elevii sai au nevoie de o victorie pentru a capata moral, iar apoi va fi greu sa îi mai opreasca cineva.

"Am venit din liga a doua si avem nevoie de experienta. Nu ne e frica de retrogradare. Ne trebuie un rezultat pozitiv pentru a capata încredere. Avem nevoie de o victorie, iar apoi va fi greu sa ne mai opreasca cineva. Pe stadionul Dinamo, sa dai trei goluri, sa ai înca cinci ocazii si sa primesti cinci goluri din sase ocazii, e greu sa câstigi. În prima repriza am avut foarte multe ocazii, dar e greu sa câstigi când nu le fructifici. Ar fi fost altfel daca am fi marcat la toate ocaziile pe care le-am avut. Azi, portarul nostru a gresit la patru goluri, si e greu când portarul nu-ti da încredere. Avem o echipa tânara, trebuie sa punem la punct faza defensiva, pentru ca e destul de mult sa primesti cinci goluri. Nu stiu cât o sa rezist la astfel de meciuri, desi astazi am fost peste adversari de foarte multe ori, dar am facut greseli pe care nu ai voie sa le faci", a declarat Selymes.

Fostul fundas dinamovist crede ca echipa lui Andone va marca în meciul retur cu Hajduk Split, programat joi, în turul al treilea preliminar din Liga Europa, si se va califica în runda urmatoare: "Eu zic ca Dinamo va marca la Split si se va califica. Dinamo este o echipa buna, cu viteza în joc, cu jucatori care stau bine pe teren. Ma bucur ca lumea nu m-a uitat aici, eu sunt dinamovist si o sa ramân, indiferent ce a fost astazi".

Mijlocasul echipei Sportul Studentesc, Viorel Ferfelea, a spus ca golul al doilea al dinamovistilor a "turnat plumb în picioare" formatiei sale, dar ca el si coechipierii sai au crezut ca pot întoarce rezultatul: "Am sperat ca vom obtine macar un punct, dar din pacate nu am reusit. Când am primit al doilea gol, parca ni s-a turnat plumb în picioare. Ne-a trecut prin minte ca puteam întoarce rezultatul, dar nu am reusit. Speram sa ne revenim; si anul trecut am avut un început mai greu în liga a doua. Cred ca a fost cel mai spectaculos meci din actuala editie de campionat".

Formatia Dinamo Bucuresti a învins, duminica, pe teren propriu, echipa Sportul Studentesc, scor 5-3 (2-0), într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii I.

Mediafax



Tibor Selymes: "Avem nevoie de o victorie, iar apoi va fi greu sa ne mai opreasca cineva"