Sportul Studentesc

Selymes despre CFR Cluj: "Nu are fata de campioana"

Antrenorul echipei Sportul Studentesc, Tibor Selymes, a declarat, vineri, ca formatia CFR Cluj nu mai are în acest sezon fata de campioana, dupa ce pierdut in Regie cu scorul de 0-3, în etapa a V-a a Ligii I.

"Am vorbit cu baietii înainte ca, în aceasta partida, vom putea obtine un punct sau chiar sa batem si am reusit asta, ba chiar mai mult am reusit sa facem ca CFR sa nu aiba nici macar doua ocazii. Sezonul trecut CFR a avut fata de campioana, dar anul acesta, din câte îmi dau eu seama, nu. Noi trebuie sa mentinem acest joc de astazi, sa fructificam toate ocaziile pe care le avem. Azi am jucat foarte bine, echipa s-a miscat bine si as fi bucuros daca am ramâne la acest stadiu si vom încerca sa obtinem puncte sa urcam cât mai sus în clasament, pentru ca dupa ce am venit din Liga a II-a am înteles usor-usor ce trebuie facut în prima liga", a spus Selymes în cadrul conferintei de presa de dupa meci.

Tehnicianul a adaugat ca este posibil ca Sportul Studentesc sa se desparta de jucatori precum Dacian Varga si Tiberiu Balan, deoarece este o grupare ce are nevoie de finantare. "Mai este timp de transferuri pâna pe 10 septembrie, dar eu sper sa ramâna aici (n.r. - Varga si Balan), sa facem o echipa buna la Sportul. Dar, din pacate, Sportul este o echipa mica si are nevoie de finantare. Sper ca CFR-ul sa-si rezolve problemele si sa reuseasca cât mai multe puncte pentru România, în Liga Campionilor, pentru ca are nevoie", a mai spus Selymes.

Onlinesport



Selymes despre CFR Cluj: "Nu are fata de campioana"