Sportul Studentesc

Moldovan: "Sunt multumit ca am aratat ca o echipa azi"

Tehnicianul Viorel Moldovan a declarat, miercuri, dupa eliminarea formatiei Sportul Studentesc din Cupa României, ca nu este suparat, ci multumit pentru ca jucatorii sai au aratat ca o echipa în partida cu Steaua, pierduta cu scorul de 2-4 în urma loviturilor de departajare.

"A fost un meci interesant, s-a decis pâna la urma la lovituri de departajare. Când ajungi acolo e o loterie, tine de noroc. Poate daca marcam la acea bara a lui Tibi Balan poate închideam jocul. Normal si Steaua a avut ocazii, dar cred ca atunci închideam jocul. Nu sunt suparat sau afectat, le-am transmis baietilor felicitari si ca acest meci trebuie sa fie un punct de referinta. Daca vom avea aceeasi motivatie ca azi, vom iesi din acest tunel din campionat. Normal ca mi-ar fi placut sa ne calificam, dar sunt multumit ca am aratat ca o echipa azi. Se poate si mai mult. În sfârsit pot sa-i felicit ca am terminat un joc la egalitate. Nu putem iesi din aceasta perioada nefasta daca nu ne luptam, nu ne batem. Usor, usor jucatorii au înteles acest lucru", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat ca Steaua are un lot foarte bun din punct de vedere numeric si valoric. "Nu e o problema daca le lipseste un juctor, depinde de ei cum vor gestiona toate aceste competitii în care sunt implicati", a adaugat el.

Echipa Sportul Studentesc a fost eliminata în optimile de finala ale Cupei României, dupa ce a fost învinsa, la loviturile de departajare, cu scorul de 2-4 (1-1, 1-3), de formatia Steaua Bucuresti.

Mediafax



Moldovan: "Sunt multumit ca am aratat ca o echipa azi"