Liga 1

Spectacolul zapezii la Chiajna intr-un meci de noua goluri!

Sursă foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Etapa a 20-a din Liga 1 Betano a debutat furtunos, la propriu si la figurat, cu un meci intre Concordia Chiajna si Poli Iasi in care s-au marcat nu mai putin de noua goluri, o cifra rarisima pentru Liga 1 Betano.

Pe un ninsoare din povesti, Poli Iasi s-a impus, cu 6-3, dupa ce a condus cu 2-0 in minutul 8 si in partea secunda imediat dupa pauza se desprinsese la 5-1 pe tabela.

Cristea a deschis scorul in minutul 4 cu o reluare din interiorul careului si Sanoh l-a urmat patru minute mai tarziu pe lista marcatorilor dupa un corner.

Asa am trait Concordia - Poli Iasi 3-6

Pana la pauza ilfovenii au redus din diferenta prin Marc in minutul 20, jucator care a reluat in poarta o minge centrata din lovitura libera de catre Deaconu.

Iesenii au inceput partea secunda ca din pusca, marcand de trei ori in 12 minute. Flores (48), Sanoh (55) si Cristea (57) au dus scorul la un incredibil 5-1.

Caparco s-a opus in minutul 60 golului saselea, pentru ca apoi Concordia sa dea semne de revenire cu doua goluri in trei minute.

Marc (64) si Albu (67) dupa faze fixe de la coltul terenului au reaprins speranta in tabara gazdelor, sperante naruite de ocazia uriasa ratata de Mazarache singur cu poarta goala in minutul 77.

Platini a marcat golul sase al oaspetilor in prelungirile partidei consfintind victoria iesenilor la ultimul meci din cariera pentru arbitrul Alexandru Tudor.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Caparco - G. Matei, Leca (Albu '50), Marc, Bărboianu - Gorobsov, Prepeliţă - Ivanovici, Cristescu (Ropotan '65), R. Deaconu - Batin (Măzărache '62). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Frăsinescu, Cioinac, Sin - Qaka - Platini, Flores (Mihăescu '87), Sanoh (Zaharia '76), P. Petre (Chelaru '71) - A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Gorobsov '62, Măzărache '73 / Flores '73, Chelaru '90, Frăsinescu '90+1.



Spectacolul zapezii la Chiajna intr-un meci de noua goluri!