Liga 1

Spectacol total in Gaz Metan – Craiova 3-2. Mediasul egaleaza liderul la puncte

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Victorie spectaculoasa obtinuta de Gaz Metan Medias, sambata seara, pe teren propriu, in fata celor de la U Craiova, scor 3-2, intr-un meci din etapa a 8-a a Ligii 1 Betano.

Disputata pe o ploaie torentiala, dar care n-a influentat calitatea jocului datorita gazonului impecabil de la Medias, meciul dintre Gaz Metan si Craiova a avut trei lovituri de la 11, dintre care doua in favoarea oaspetilor, si un eliminat pe final de partida.

Asa am trait Gaz Metan - U Craiova 3-2

O victorie a mediesenilor care propulseaza echipa lui Mihai Teja pe locul patru in clasament, cu 14 puncte, la egalitate cu alte patru echipe printre care si liderul FCSB, formatie cu un joc mai putin disputat.

Craiova a avut parte de un inceput perfect de meci la Medias cu gol marcat de Mitrita din lovitura de la 11 metri in minutul 8.

Avantajul oaspetilor a fost anulat tot dupa o faza fixa de la punctul cu var, Marius Constantin punctand dintr-un penalty provocat de Donkor dupa un corner.

Pana la pauza Mediasul a trecut in avantaj, in minutul 26, prin Carlos Fortes, principalul marcator al debutului de sezon.

In partea secunda Craiova a beneficiat de alte doua penalty-uri, unul ratat de Mitrita in minutul 62 si un altul transformat de bosniacul Koljic, jucator ajuns la a doua reusita in doua meciuri.

Cristea a adus victoria Gazului cu un sut spectaculos din interiorul careului cu opt minute inaintea finalului partidei.

Craiova a incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce Fedele a primit rosu direct in minutul 90 pentru un fault in postura de ultim aparator.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, M. Constantin, I. Cristea, Trif - Fofana, Luis Aurelio - Caiado, Olaru, Ely Fernandes (Chamed '57) - Fortes (Buziuc '90+4). Antrenor: Mihai Teja;

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Ferreira, Briceag (Bancu '54) - Fedele, Mateiu (Cicâldău '54), Mihăilă (Nuno Rocha '69) - Bărbuţ, Koljic, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia;

Cartonaşe galbene: Creţu '5, Fortes '7, Cristea '41, Pleşca '70, Chamed '72, Fofana '76 / Mitriţă '7, Bărbuţ '35, Bancu '60, Kelic '64;

Cartonaş roşu: Fedele '89;

Arbitru: Andrei Chivulete.



Spectacol total in Gaz Metan – Craiova 3-2. Mediasul egaleaza liderul la puncte