Liga 1

Sepsi zdrobește FCU 1948 în ”finala” pentru playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Tabloul echipelor calificate în playoff la finalul sezonului regular din Liga 1 s-a completat, joi seara, după victoria categorică obținută de Sepsi Sf. Gheorghe în duelul direct pentru locul șase cu FCU 1948.

Echipa covăsneană avea doar varianta victoriei pentru a urca pe locul șase și cei de la Sepsi s-au impus cu un 4-0 (3-0) care nu mai lasă loc de nicio interpretare cu TAS sau fără TAS în ecuație.

Păun a deschis scorul după șapte minute cu o reluare din interiorul careului la mingea respinsă în față de portarul Gurău.

Sepsi a continuat să forțeze în fața unei echipe care avea nevoie doar de o remiză pentru a încheia sezonul regular pe loc de playoff.

Bălașa a făcut 2-0 în minutul 16 cu o reluare din interiorul careului după un corner, Gurău respingând mingea în propria poartă.

Scorul pauzei avea să fie stabilit de Aganovic, în minutul 44, cu un șut din afara careului deviat.

Deși erau cât se poate de clar încă de la finalul primei reprize, lucrurile s-au limpezit sută la sută imediat după pauză.

Gurău a respins în corner o minge șutată de Matei dintr-o lovitură liberă, iar din lovitura de la colț rezultată gazdele au marcat pentru 4-0 prin Safranko.

Sepsi încheie sezonul regular pe locul șase în clasament, cu 42 de puncte, în timp ce FCU 1948 va continua în playout, cu 20 de puncte după înjumătățire.

Caseta tehnică

Sepsi: Niczuly - R. Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Bălaşa, A. Dumitrescu - N. Păun (I. Gheorghe 82), C. Matei (Tudorie 71), J. Rodriguez (Papa 68) – M. Ştefănescu, Safranko (Rondon 71), Aganovic (Francisco Junior 82). Antrenor: Cristiano Bergodi.

FCU 1948: Gurău - R. Negru (Paramatti 46), Duarte, Danny Henriques, Huyghebaert (Mascarenhas 65) - D. Albu, V. Achim - G. Ganea (Piccolomo 65), Bauza, Bahassa - A. Chiţu (Sidibe 46). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: A. Dumitrescu 72, Aganovic 78, Tudorie 81,  / Bahassa 78

Arbitri: Radu Petrescu - Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu.



Sepsi zdrobește FCU 1948 în ”finala” pentru playoff