Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi amana debutul pe propriul stadion din Sf.Gheorghe

Sursă foto: facebook.com/osksepsi

Oficialii echipei Sepsi ar fi dorit sa gazduiasca meciul cu Dinamo pe propria arena din Sf.Gheorghe, insa echipa nou-promovata in Liga 1 Betano va continua sa evolueze in exil la Brasov.

"Sepsi OSK aduce la cunostinţa suporterilor şi iubitorilor de fotbal că meciurile cu Dinamo Bucureşti (4 decembrie) şi cu CSM Politehnica Iaşi (11 decembrie) nu se vor disputa pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, deoarece nu vom obţine în timp util toate avizele necesare omologării stadionului. Am făcut tot posibilul ca în cel mai scurt timp Sepsi OSK să-şi poată disputa meciurile de acasă pe stadionul din Sfântu Gheorghe, dar sunt lucruri care nu depind doar de noi. Clubul nostru le mulţumeşte suporterilor pentru sprijin, înţelegere şi răbdare", se arata intr-un comunicat publicat pe pagina oficiala de Facebook.

Cei de la Sepsi au avut mari emotii cu nocturna arenei Tineretului din Brasov la meciul cu Astra Giurgiu, cand instalatia de iluminat a picat in doua randuri.

Oficialii Astrei au acuzat incalcarea regulamentului solicitand castigarea meciului la masa verde, insa Comisia de Disciplina a FRF a respins solicitarea giurgiuvenilor.



Sepsi amana debutul pe propriul stadion din Sf.Gheorghe