Sepsi Sf. Gheorghe

Patronul lui Sepsi: ”Mergem la TAS”

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, a declarat că se va adresa Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, după ce Comisia de Recurs a FRF a decis rejucarea partidei cu FCU 1948.

Inițial, Comisia de Disciplină acordase victoria la masa verde (3-0) pentru Sepsi, după ce arbitrul Andrei Chivulete fluierase finalul meciului în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe din partea fanilor craioveni.

"Jucăm meciul fără probleme, dar tot mergem la TAS pentru că vrem doar să ştim dacă am avut dreptate sau nu. Nu se mai poate schimba nimic, probabil decizia va veni prin august sau septembrie.

”Interesul nostru nu este să schimbăm clasamentul, ci vrem să vedem dacă am avut dreptate. E bine că jucăm pe teren, să nu mai fie discuţii, dar vrem să ştim dacă am avut dreptate. Dacă Craiova ne bate, înseamnă că merită. E simplu ca Bună Ziua.

”Trebuie cumva să stopăm scandările şi dintr-o parte şi cealaltă. Dacă nu intrăm în play-off, nu e capăt de ţară, e fotbal, trebuie să ştim şi să pierdem.

”Dacă nu intrăm în play-off, nu a murit fotbalul în Sfântu Gheorghe. Luptăm pentru locurile 7-8. Joi, Craiova are interzis accesul suporterilor, vom face ceva să nu se infiltreze. Să nu vină galeria, organizat”, a declarat Dioszegi la Digisport.

LPF a programat rejucarea meciului Sepsi – FCU pentru ziua de joi, 16 martie, de la ora 21:00.

Meciul va fi rejucat din primul minut.



Patronul lui Sepsi: ”Mergem la TAS”