Sepsi Sf. Gheorghe

Leo Grozavu: "Sa facem tot ce e omeneste posibil sa castigam cu Academica"

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi

Sepsi Sf.Gheorghe n-a mai castigat in CASA Liga 1 de aproape o luna si va intalni pe Academica Clinceni dupa nu mai putin de patru remize la rand.

"Academica Clinceni a aratat in acest an ca este una dintre echipele puternice ale Ligii I. Este o formatie cu jucatori experimentati si un antrenor care a reusit sa uneasca grupul. Are o organizare defensiva foarte buna si a reusit sa dea o replica sanatoasa in acest sezon tuturor adversarilor.

"Avem trei infrangeri in acest sezon si una dintre ele am suferit-o la Clinceni, si a fost cea mai drastica prin diferenta de goluri. Asa ca stim ca ne asteapta o partida dificila. Noi venim dupa o perioada in care am uitat ce inseamna gustul victoriei.  Va trebui sa facem tot ce e omeneste posibil sa castigam meciul", a declarat antrenorul Leo Grozavu intr-o conferinta de presa.

Acesta a mai spus ca are tot lotul la dispozitie, inclusiv pe portarul Robert Niczuly, revenit la echipa.

"In momentul de fata avem tot lotul la dispozitie, dar unii dintre ei au avut foarte putine zile cu antrenamente si e normal sa fie intr-un decalaj de pregatire. Insa cei care au revenit de doua saptamani cred ca e normal sa isi regaseasca usor-usor ritmul de joc", a mai spus Grozavu.

Meciul Sepsi - Academica este programat, sambata, de la ora 17:00, in etapa a 24-a din CASA Liga 1.



Leo Grozavu: "Sa facem tot ce e omeneste posibil sa castigam cu Academica"