Sepsi Sf. Gheorghe

Leo Grozavu in corzi la Sepsi: ”Am intrat intr-o zona periculoasa”

Sursă foto: captura tv telekom sport

Sepsi a pierdut pe teren propriu cu Voluntari, iar antrenorul Leo Grozavu considera ca echipa din Sf.Gheorghe are motive sa se teama pentru ramanerea in Liga 1.

”Chiar nu am ce sa le spun baietilor in ceea ce priveste implicarea si atitudinea. Fotbalul e facut din momente psihologice, unii profita, altii patimesc. Daca am fi avut 2-0 in prima repriza, ca sa nu mai vorbesc de celelalte situatii. Asa vrea sa ni se dea ceea ce este. N-as vrea sa caut alibiuri, dar la golul doi Tincu e tras de tricou.

”Am controlat jocul in prima repriza, am avut foarte multe situatii, ocazii clare. A fost un meci frumos, dar s-a terminat rau pentru noi. In general se intampla ca atunci cand marchezi repede trebuie sa fii foarte atent in continuare. Nu din cauza arbitrajului am pierdut, cu toate ca in prima repriza daca am fi avut 2-0 altfel ar fi fost jocul”, a declarat Leo Grozavu.

”Meciul de Cupa cu Iasi urmeaza dupa meciul cu Dinamo. Deocamdata ne gandim la meciul de campionat. Am pierdut o partida pe care nu trebuia sa o pierdem si odata cu aceasta infrangere am intrat intr-o zona periculoasa”, a mai spus antrenorul covasnenilor. 

FC Voluntari are sase puncte din sase dupa reluarea campionatului, in timp ce Sepsi a acumulat un singur punct in doua etape disputate pe teren propriu.

Sepsi are 20 de puncte, cu cinci peste Poli Iasi, echipa aflata pe loc de baraj, si cu sase puncte peste Chindia, prima formatie de sub linie.



Leo Grozavu in corzi la Sepsi: ”Am intrat intr-o zona periculoasa”