Sepsi Sf. Gheorghe

Leo Grozavu: “Am anihilat Steaua”

Sepsi a tinut in sah liderul FCSB in ultimul meci al anului pentru cele doua formatii, dupa un meci care s-a disputat la Mogosoaia pe un teren mai degraba propice unui antrenament decat al unui joc de prima liga.

“Cred că am anihilat Steaua. Am reuşit să-i reducem 60 de minute să nu se apropie deloc de poarta noastră. Băieţii au făcut un meci fantastic, de luptă”, a spus Leo Grozavu dupa meciul incheiat 1-1.

Tehnicianul celor de la Sepsi a criticat arbitrajul lui Horatiu Fesnic, cel care la pauza l-a eliminat pe Grozavu dupa o disputa verbala cu Valentin Cretu, fundasul dreapta al celor de la FCSB.

“A fost o dezamăgire modul cum a arbitrat Horaţiu Feşnic astăzi. Creţu a avut nişte cuvinte nelalocul lor în timpul jocului şi eu i-am zis nişte lucruri la pauză. Mi-a dat al doilea galben ca să mă potolească. Am fost total dezavantajaţi de arbitraj”, a mai spus Grozavu.

Sepsi incheie prima jumatate a sezonului regular pe loc de playoff, suflandu-le in ceafa celor trei din frunte, FCSB, Craiova si CFR Cluj.



Leo Grozavu: “Am anihilat Steaua”