Sepsi Sf. Gheorghe

Eugen Neagoe: “N-avem nicio sansa la playoff”

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Sepsi a pierdut pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-1, dintr-un penalty transformat de Dan Nistor, iar la final antrenorul Eugean Neagoe s-a aratat neincrezator in sansele formatiei din Covasna de a prinde un loc in primele sase la finalul sezonului regular.

“Nu stiu daca merita vreo echipa sa castige, chiar daca noi am lovit de doua ori bara. Suntem o echipa, am ajuns prin munca pe locurile fruntase. Probabil foarte multi s-au speriat de pozitia noastra in clasament...”, a spus Neagoe.

“Stiam, ma asteptam la deznodamantul asta. Probabil si baietii au simtit. N-avem nicio sansa la modul asta. Sa-mi spuneti daca in cele 23 de etape adversarii nostri au comentat arbitrajul dupa meciurile cu noi. Bravo celor de la Dinamo, sa mearga in playoff. Vad ca toata lumea vrea sa mearga. Noi nu avem nicio sansa indiferent de evolutia noastra”, a mai declarat antrenorul celor din Sf.Gheorghe.

Dan Nistor a marcat unicul gol al meciului dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 57.Eugen Neagoe: “N-avem nicio sansa la playoff”