Sepsi Sf. Gheorghe

Bergodi mai crede in minuni dupa 1-3 acasa cu Djurgarden: "Mergem acolo sa castigam"

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi

Sepsi a pierdut de o maniera categorica meciul tur cu Djurgarden (1-3) daca judecam dupa proportiile scorului, insa dupa aspectul jocului diferenta nu a fost chiar asa mare intre cele doua echipe.

Covasnenii au avut o bara si alte cateva ocazii in partea secunda prin care puteau strange rezultatul.

Djurgarden a dominat autoritar prima repriza, cand echipa suedeza a si marcat de doua ori.

"A fost un meci echilibrat pana in minutul 26 cand a fost penalti, dupa aceea in sase-sapte minute am luat al doilea gol, a fost un pic de debandada, dupa care ne-am revenit.

"Nu a fost un meci cu o diferenta asa mare cum arata rezultatul. Nu cred ca spun o prostie daca afirm ca scorul de 3-0 ar fi fost prea dur. Am dat si noi gol, am avut ocazii.

"Nu pot sa spun ca baietii m-au nemultumit, nu am ce sa le reprosez! Acum mergem acolo sa castigam, sa facem o minune, pentru ca oricum nu mai avem nimic de pierdut!”, a spus antrenorul Cristiano Bergodi dupa meciul de la Sf.Gheorghe.

Returul se joaca in 11 august la Stockholm si Sepsi are nevoie de o victorie la cel putin doua goluri diferenta pentru a intoarce soarta calificarii.Bergodi mai crede in minuni dupa 1-3 acasa cu Djurgarden: "Mergem acolo sa castigam"